Zvonoteca

# Se apropie Ziua Națională, iar apar mesaje pe Facebook despre cât de faină e România, despre cât de viteji și de buni suntem, niște oameni extraordinari, buni, harnici. Pe bune? Mai că ne vine să nu credem nici noi aceste etichete pe care ni le punem singuri la gât.

# Se construiesc în draci magazine în Zalău, centre comerciale, să cumpărăm, să consumăm. Bine, pe unicul bulevard, comerțul e cam mort, spațiile goale nu mai sunt o noutate și nu impresionează pe nimeni.

 

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Se apropie Ziua Națională, iar apar mesaje pe Facebook despre cât de faină e România, despre cât de viteji și de buni suntem, niște oameni extraordinari, buni, harnici. Pe bune? Mai că ne vine să nu credem nici noi aceste etichete pe care ni le punem singuri la gât. # Se construiesc în draci magazine în Zalău, centre comerciale, să cumpărăm, să consumăm. Bine, pe unicul bulevard, comerțul e cam mort, spațiile goale nu mai sunt o noutate și nu impresionează pe nimeni.   * A se considera pamflet.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment