AJF Sălaj pregăteşte ediţia a IV-a a Galei Fotbalului Sălăjean

Începând cu anul 2018, Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj organizează la final de an un eveniment prin care preamiază cele mai bune echipe, cei mai buni sportivi şi antrenori din campionatele judeţene, atât juniori, cât şi seniori.

În 2020 şi 2021, din cauza pandemiei, evenimentul a fost suspendat, continuându-se în 2022, iar în acest an este programată ediţia cu numărul patru.

„Este un eveniment prin care ne dorim în primul rând să socializăm cu colaboratorii noştri, dar, în acelaşi timp şi să-i premiem pe cei mai buni. Cred că avem campionate bune la toate nivelurile şi cred că se cuvine să acordăm premii celor mai buni la fiecare final de an”, a declarat Daniel Sabou, preşedintele AJF Sălaj.

Evenimentul din acest an este programat vineri, 15 decembrie, începând cu ora 17, la Restaurant Transilvania din Zalău.

2 Thoughts to “AJF Sălaj pregăteşte ediţia a IV-a a Galei Fotbalului Sălăjean”

  1. […] Începând cu anul 2018, Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Sălaj organizează la final de an un eveniment prin care preamiază cele mai bune echipe, cei mai buni sportivi şi antrenori din campionatele judeţene, atât juniori, cât şi seniori. În 2020 şi 2021, din cauza pandemiei, evenimentul a fost suspendat, continuându-se în 2022, iar în acest an este programată ediţia cu numărul patru. „Este un eveniment prin care ne dorim, în primul rând să socializăm cu colaboratorii noştri, dar, în acelaşi timp şi să-i premiem pe cei mai buni. Cred că… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Campionate bune, Daniele?
    Ne dau cu terenul in cap toti la bareje pe unde ne prind

Leave a Comment