Vine ultima serie a biletelor de tratament din 2023

La Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) ajung ultimele bilete de tratament din acest an, care pot fi folosite în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Tășnad, Tușnad și Turda. Biletele de tratament se pot ridica de la sediul instituției până în data de 28 noiembrie (zilnic între orele 8 – 14, iar vineri între orele 8 – 13). Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile, acesta incluzând cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul necesar pentru 12 zile.

Doritorii pot obține informații și relații suplimentare în cadrul Compartimentului Bilete de Tratament al CJP Sălaj, la numerele de telefon 0260.622.990 sau 0799.902.699.

 

2 Thoughts to “Vine ultima serie a biletelor de tratament din 2023”

  1. […] La Casa Județeană de Pensii Sălaj (CJP Sălaj) ajung ultimele bilete de tratament din acest an, care pot fi folosite în următoarele stațiuni: 1 Mai, Bizușa, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Tășnad, Tușnad și Turda. Biletele de tratament se pot ridica de la sediul instituției până în data de 28 noiembrie (zilnic între orele 8 – 14, iar vineri între orele 8 – 13). Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile, acesta incluzând cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul necesar pentru 12 zile.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment