Zălăuanul Ionuţ Cuibuş, campion naţional la judo pentru a treia oară consecutiv

2021 este anul în care a luat fiinţă secţia de judo de la SCM Zalău, iar de atunci, Ionuţ Cuibuş, care este şi antrenorul secţiei, a devenit în fiecare an campion naţional în proba de kata.

Ultima competiţie la care judoka zălăuan a obţinut titlul naţional s-a desfăşurat zilele trecute, la Poiana Braşov, Cuibuş cucerind aurul la kata alături de un alt sportiv legitimat la SCM Zalău, Dorin Roman. Este al treilea titlu naţional cucerit de sportivul zălăuan, la primele două făcând cuplu cu Cristian Goron.

Ionuţ Cuibuş practică judo de 15 ani, trei ani practicând acest sport în Franţa.

One Thought to “Zălăuanul Ionuţ Cuibuş, campion naţional la judo pentru a treia oară consecutiv”

  1. […] 2021 este anul în care a luat fiinţă secţia de judo de la SCM Zalău, iar de atunci, Ionuţ Cuibuş, care este şi antrenorul secţiei, a devenit în fiecare an campion naţional în proba de kata. Ultima competiţie la care judoka zălăuan a obţinut titlul naţional s-a desfăşurat zilele trecute, la Poiana Braşov, Cuibuş cucerind aurul la kata alături de un alt sportiv legitimat la SCM Zalău, Dorin Roman. Este al treilea titlu naţional cucerit de sportivul zălăuan, la primele două făcând cuplu cu Cristian Goron. Ionuţ Cuibuş practică judo… Citeste mai mult […]

Leave a Comment