Accident rutier cu victime

Polițiștii au intervenit pentru un accident rutier produs, în seara de 12 noiembrie, de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Crasna, care conducea o autoutilitară între localitățile Jibou și Popeni. Acesta a lovit din spate o căruță care era pe marginea părții carosabile, în același sens de circulație. Din primele cercetări a reieșit faptul că aceasta nu era echipată cu sistem de iluminare-semnalizare sau cu dispozitive fluorescent-reflectorizante.

În urma accidentului rutier toți pasagerii din căruță au fost răniți și transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Este vorba de doi bărbați de 31 și 38 de ani, din localitățile Popeni și Cuceu și un copil de nouă ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conducătorului căruței i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

2 Thoughts to “Accident rutier cu victime”

  1. […] Polițiștii au intervenit pentru un accident rutier produs, în seara de 12 noiembrie, de un bărbat de 43 de ani, din localitatea Crasna, care conducea o autoutilitară între localitățile Jibou și Popeni. Acesta a lovit din spate o căruță care era pe marginea părții carosabile, în același sens de circulație. Din primele cercetări a reieșit faptul că aceasta nu era echipată cu sistem de iluminare-semnalizare sau cu dispozitive fluorescent-reflectorizante. În urma accidentului rutier toți pasagerii din căruță au fost răniți și transportați la spital pentru a li se acorda îngrijiri… Citeste mai mult […]

Leave a Comment