Piața din Șimleu Silvaniei, una dintre cele mai moderne din Transilvania

Piața agroalimentară din orașul Șimleu Silvaniei a fost inaugurată vineri. Investiția are o valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar piața este considerată ca fiind una dintre cele mai moderne și frumoase din Transilvania. Construcția a început acum trei ani, dar a fost îngreunată din cauza scumpirii materialelor de construcție. La inaugurare au participat și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, dar și vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode. Nicolae Ciucă a dat ca exemplu investiția și a declarat că este nevoie ca primarii de orașe și comune să înțeleagă că astfel de proiecte investiționale de succes trebuie promovate și puse în practică și în alte comunități.

La rândul său, primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, a prezentat investiția ca fiind deosebit de importantă pentru mii de oameni, pentru toți sălăjenii din această parte a județului. Potrivit lui Cristian Lazăr, investiția are o valoare de un milion și jumătate de euro, iar proiectul a fost realizat de arhitecți sălăjeni. Primarul a precizat că ideea acestui proiect s-a născut în perioada mandatului fostului primar al orașului Șimleu Silvaniei, Septimiu Țurcaș. Înainte de sesiunea declarațiilor, primarul Cristian Lazăr, liderul PNL – Nicolae Ciucă, și vicepreședintele Camerei Deputaților – Lucian Bode, au vizitat spațiile pieței, au stat de vorbă cu producătorii și au cumpărat diferite produse agricole locale, fructe și legume. Noua clădire a pieței este situată în zona centrală a orașului și dispune de spații de ultimă generație. Halele pieței sunt încălzite, beneficiază de mese moderne, în încăperi sunt panouri cu afișaj electronic, pe fiecare masă se află etichete cu numele producătorului sau comerciantului și cu alte detalii prevăzute de normele în vigoare. În imobil se află grupuri sanitare, depozite, spații care pot găzdui și întâlniri, dezbateri, dat și alte activități, totul fiind construit la standarde moderne.

 

6 Thoughts to “Piața din Șimleu Silvaniei, una dintre cele mai moderne din Transilvania”

  1. Anonim

    Peste 1.000 de ani, cînd se vor descoperi ruinele pieței, vor zice: „Uite ce hrube aveau ăia în Evul Mediu Întârziat!”

    1. Mădălina

      L-ați uitat pe îngâmfantul de Rareș Bogdan etalându-și ceasul Rolex! E ca in povestea celor 3 purceluși !!!

    2. Farcaș Monica Viorica

      Felicitări tânărului primar modern călduros și un mediu plăcut pt a face cumpărături.

  2. […] Piața agroalimentară din orașul Șimleu Silvaniei a fost inaugurată vineri. Investiția are o valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro, iar piața este considerată ca fiind una dintre cele mai moderne și frumoase din Transilvania. Construcția a început acum trei ani, dar a fost îngreunată din cauza scumpirii materialelor de construcție. La inaugurare au participat și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, dar și vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode. Nicolae Ciucă a dat ca exemplu investiția și a declarat că este nevoie ca primarii de orașe și comune să înțeleagă că astfel… Citeste mai mult […]

    1. Cesia Alisia

      Comentarii si comentarii ,unele de prost gust.In loc sa va bucurati de investitie noua si moderna,stiti sa criticati.Toate s-au facut cu bani alocati si studii,cu eforturi din partea tuturor celor implicati si supravegherea dl.Bode, prwcum si a primarului Lazar,a fostului prim.ministru dl.Ciuca.Bravo lor.Felicitari.Multumim.

Leave a Comment