Zvonoteca

# S-a făcut ora șapte, e timpul să pornească sirenele, nu? Nu este zi lăsată de Creator ca în jurul orei șapte să nu se audă vreo sirenă. Parcă cineva își propune să ofere deșteptarea la ora asta. Suntem în Zalău, e șapte, treziți-vă, e vremea să plecați la muncă, să nu ajungeți la spital, băbăieț. Și nu doar noi am observat asta, unii vor lămuriri. Exact la șapte se întâmplă ceva, porniți sirenele.

# Există multe personaje politice locale surprinzătoare, dar unul le întrece pe toate. Personajul ăsta a trecut prin tăte partidele posibile, a pupat, a înființat, a trecut prin dreapta, a intrat în stânga, s-a visat, a demisionat, a trecut pe la toți, e mai ceva ca Ileana de pe centură. Ne tot mirăm de astfel de personaje dispuse să trădeze orice și pe oricine doar din dorința de a primi ceva, de a ieși în față. Băbăiatule, ești pierdut.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

5 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # S-a făcut ora șapte, e timpul să pornească sirenele, nu? Nu este zi lăsată de Creator ca în jurul orei șapte să nu se audă vreo sirenă. Parcă cineva își propune să ofere deșteptarea la ora asta. Suntem în Zalău, e șapte, treziți-vă, e vremea să plecați la muncă, să nu ajungeți la spital, băbăieț. Și nu doar noi am observat asta, unii vor lămuriri. Exact la șapte se întâmplă ceva, porniți sirenele. # Există multe personaje politice locale surprinzătoare, dar unul le întrece pe toate. Personajul ăsta a… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    de bUda ziceti?

  3. Paraciosu'

    Locul la barieră la vândut șosete și petarde este liber dar condiționat de înscrierea în Partida lui Romi….. 🤒🤢😜

  4. Geani

    E valabil și ptr cântăreț! Un iipotrit !!!!👎

Leave a Comment