Zvonoteca

# Au început inaugurările și lansările de capele mortuare, locuri sfințite și evenimente care se lasă cu mâncare și băutură, cu paranghelie. Morții cu morții, iar cei vii cu chefurile și pregătirea alegerilor.

# Gurile rele vorbesc că mai multe centre locale de informare și promovare turistică au fost închise. Bine, ele n-au funcționat niciodată, dar clădirile lor construite cu fonduri europene sunt la mare căutare. Blidele vor fi date jos, țoalele băgate în ladă, iar acolo se vor instala birouri și angajați din administrație, nu? Românul e șmecher.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Au început inaugurările și lansările de capele mortuare, locuri sfințite și evenimente care se lasă cu mâncare și băutură, cu paranghelie. Morții cu morții, iar cei vii cu chefurile și pregătirea alegerilor. # Gurile rele vorbesc că mai multe centre locale de informare și promovare turistică au fost închise. Bine, ele n-au funcționat niciodată, dar clădirile lor construite cu fonduri europene sunt la mare căutare. Blidele vor fi date jos, țoalele băgate în ladă, iar acolo se vor instala birouri și angajați din administrație, nu? Românul e șmecher. *… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    După cinci ani faci ce vrei.Nu mai contează scopul acelei instituții?

Leave a Comment