A furat bani și a fost prins de polițiști

O jibouancă de 32 de ani a chemat poliția după ce un bărbat a intrat în florăria unde aceasta se afla în data de 4 noiembrie, și a profitat de neatenția femeii pentru a-i fura suma de 400 de lei din portmoneu.

În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost prinsă la scurt timp de la sesizare. Este vorba de un jibouan de 34 de ani. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Continuă cercetările în acest caz, pentru documentarea întregii activități infracționale a celui în cauză.

One Thought to “A furat bani și a fost prins de polițiști”

  1. […] O jibouancă de 32 de ani a chemat poliția după ce un bărbat a intrat în florăria unde aceasta se afla în data de 4 noiembrie, și a profitat de neatenția femeii pentru a-i fura suma de 400 de lei din portmoneu. În urma investigațiilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost prinsă la scurt timp de la sesizare. Este vorba de un jibouan de 34 de ani. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt. Continuă cercetările în acest… Citeste mai mult […]

Leave a Comment