Vrei să cunoști mai bine procedurile de achiziții publice? Înscrie-te la cursul Aprendis

Să înveți de la zero un nou domeniu și să te familiarizezi cu proceduri complexe cum sunt achizițiile publice necesită foarte multă implicare și efort. Pentru a-ți putea atinge mai repede și mai ușor obiectivele profesionale, Aprendis a pregătit pentru tine sesiuni de învățare complete, care îmbină teoria și practica într-un mod optim, pentru a face procesul mult mai facil. Alege cursul Aprendis și descoperă cum poți deveni expert în achiziții publice în doar trei săptămâni!

Ce trebuie să știe un expert în achiziții publice?

Responsabilitatea de pe umerii celor care ocupă această funcție este imensă, de el depinzând în mare măsură dacă o achiziție este sau nu aprobată și dacă poate fi utilizată în scopul stabilit. Un expert în achiziții publice trebuie să fie la curent cu tot ce înseamnă legislația care reglementează aceste proceduri, în ce condiții pot fi acestea efectuate, care sunt etapele standard de lucru, cum se folosește și de ce este nevoie ca întregul proces să fie mediat de platforma SEAP, cum atragi furnizorii, care este documentația specifică, cum se completează și multe alte informații de mare importanță. În cadrul cursului Aprendis îți vei însuși toate informațiile teoretice de care ai nevoie pentru a performa pe acest post, dar și abilități practice variate, în așa fel încât să poți face față cu brio tuturor provocărilor de la locul de muncă.

Prin ce se diferențiază cursul Aprendis de alte cursuri de dezvoltare profesională?

Primul aspect care face din cursurile Aprendis o alegere ideală pentru oricine vrea să își consolideze cariera în domeniul achizițiilor publice este faptul că îmbină perfect informația cu practica, în așa fel încât, la finalizarea acestuia, cursantul să nu se lovească de lacune în profesie. Mai exact, fiecare concept sau prevedere prezentată va beneficia de o exemplificare practică, de o aplicație în care este integrată în așa fel încât să poată fi observată aplicabilitatea.

De asemenea, ai șansa să înveți de la traineri care ocupă de zeci de ani un astfel de post și de la care să furi experiență, să descoperi secrete despre această meserie și să descoperi greșeli pe care să le poți evita în parcursul tău. Nu în ultimul rând, și din punct de vedere organizatoric Aprendis încearcă să vină în întâmpinarea tuturor cursanților, planificand întâlnirile, în zilele de weekend, în intervalul 10:00 – 14:00. Acestea se desfășoară în sistem de videoconferință live, timp de trei săptămâni, în așa fel încât oricine să poată participa. Prețul pentru întreg cursul este de 1.100 de lei și poate fi achitat în două rate egale, pentru mai multă flexibilitate.

Cui se adresează?

Acest curs a fost dezvoltat îndeosebi pentru persoanele care doresc să înțeleagă mai bine procesele de achiziție din sectorul public sau privat și să învețe să le deruleze mai ușor și eficient. Funcționarii publici, angajații companiilor care lucrează cu sectorul public sau consultanții sunt principalele categorii de cursanți vizați, însă se pot înscrie fără probleme și alți profesioniști care doresc să-și dezvolte cariera în domeniul achizițiilor publice.

Cum te înscrii?

Pentru a-ți rezerva un loc pentru următoarea grupă a cursului de achiziții publice, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Aprendis și să completezi formularul de înscriere cu datele solicitate. În scurt timp de la transmiterea acestuia vei fi contactat de unul dintre reprezentanți pentru a-ți oferi mai multe detalii despre organizarea cursului, traineri, și multe alte informații esențiale. Grăbește-te însă pentru că locurile sunt limitate și se ocupă rapid, în ordinea înscrierilor.

Obține diploma de expert în achiziții publice susținut de Aprendis!

One Thought to “Vrei să cunoști mai bine procedurile de achiziții publice? Înscrie-te la cursul Aprendis”

  1. […] Să înveți de la zero un nou domeniu și să te familiarizezi cu proceduri complexe cum sunt achizițiile publice necesită foarte multă implicare și efort. Pentru a-ți putea atinge mai repede și mai ușor obiectivele profesionale, Aprendis a pregătit pentru tine sesiuni de învățare complete, care îmbină teoria și practica într-un mod optim, pentru a face procesul mult mai facil. Alege cursul Aprendis și descoperă cum poți deveni expert în achiziții publice în doar trei săptămâni! Ce trebuie să știe un expert în achiziții publice? Responsabilitatea de pe umerii celor… Citeste mai mult […]

Comments are closed.