Zvonoteca

# Vestea că ursul a apărut prin pădurile scumpului nostru județ a băgat spaima într-un sat de pe Someș. Bieții oameni și-au pus clopoței în pruni, au legat sârmă la ușa din grădină, au pus sperietori, și-au cumpărat câini mai mari. Baiul e că ursul n-a mai venit, nu s-a auzit, nu a mâncat găini și nu a lins mierea, iar hiribele au rămas neculese din pădure. Ce ți-e și cu urșii ăștia din pădure. E nesimțiți, nu?

# Unii lideri locali s-au îndrăgostit de partidel și au ajuns în situația de a prelua numele formațiunii din care fac parte. Boală grea e asta sau pupincurism la cote înalte? Noi credem că e varianta secundă. Datul cu limba a devenit un sport național și în Sălaj.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Vestea că ursul a apărut prin pădurile scumpului nostru județ a băgat spaima într-un sat de pe Someș. Bieții oameni și-au pus clopoței în pruni, au legat sârmă la ușa din grădină, au pus sperietori, și-au cumpărat câini mai mari. Baiul e că ursul n-a mai venit, nu s-a auzit, nu a mâncat găini și nu a lins mierea, iar hiribele au rămas neculese din pădure. Ce ți-e și cu urșii ăștia din pădure. E nesimțiți, nu? # Unii lideri locali s-au îndrăgostit de partidel și au ajuns în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment