Un șofer a vrut să fugă de polițiști, dar s-a oprit într-un copac

Polițiștii au identificat în localitatea Ban, în dimineața de 30 octombrie, un tractor fără plăcuțe de înmatriculare. Șoferul nu a oprit la semnalul de oprire și și-a continuat liniștit drumul. Oamenii legii l-au urmărit pe acesta în trafic până la intrarea în pădurea din localitate, unde acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Bărbatul a abandonat repede tractorul și a fugit.
La scurt timp a fost prins și identificat de oamenii legii ca fiind un bărbat de 41 de ani, din comuna Bănișor. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu avea permis de conducere, iar tractorul condus de acesta nu era înmatriculat sau înregistrat. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punere în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

One Thought to “Un șofer a vrut să fugă de polițiști, dar s-a oprit într-un copac”

  1. […] Polițiștii au identificat în localitatea Ban, în dimineața de 30 octombrie, un tractor fără plăcuțe de înmatriculare. Șoferul nu a oprit la semnalul de oprire și și-a continuat liniștit drumul. Oamenii legii l-au urmărit pe acesta în trafic până la intrarea în pădurea din localitate, unde acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac. Bărbatul a abandonat repede tractorul și a fugit. La scurt timp a fost prins și identificat de oamenii legii ca fiind un bărbat de 41 de ani, din comuna Bănișor. În urma verificărilor… Citeste mai mult […]

Leave a Comment