Amendă pentru elevii zălăuani care nu au cardul gratuit pentru transportul public

Pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor publice de transport local în anul școlar 2023 – 2024, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat vor trebui să solicite centrelor de emitere a documentelor de transport care aparțin Transurbis Zalău eliberarea cardului gratuit de călătorie pentru transportul local, cu valabilitate lunară. Cardul de călătorie pentru elevi se eliberează nominal, în baza confirmării/validării calităţii de elev. Documente necesare pentru emiterea cardului de călătorie pentru elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat din Zalău, precum și modalitatea prin care cardul poate fi reîncărcat/reactualizat on-line se găsesc pe site-ul www.tuz.ro., la secțiunea carduri & bilete – reîncărcare carduri.
Transurbis Zalău aduce în atenția publicului faptul că elevii care nu vor prezenta cardul de călătorie în cazul unui control, vor primi sancțiuni contravenționale începând cu data de 30 octombrie.

 

2 Thoughts to “Amendă pentru elevii zălăuani care nu au cardul gratuit pentru transportul public”

  1. […] Pentru a beneficia de gratuitatea serviciilor publice de transport local în anul școlar 2023 – 2024, elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat vor trebui să solicite centrelor de emitere a documentelor de transport care aparțin Transurbis Zalău eliberarea cardului gratuit de călătorie pentru transportul local, cu valabilitate lunară. Cardul de călătorie pentru elevi se eliberează nominal, în baza confirmării/validării calităţii de elev. Documente necesare pentru emiterea cardului de călătorie pentru elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat din Zalău, precum și modalitatea prin care cardul poate fi reîncărcat/reactualizat on-line se găsesc pe site-ul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment