Sălaj: Echipa Rotary Club Millenium a gătit pentru nevoiași

O masă caldă este programul prin care nenumărați voluntari gătesc pentru persoane vulnerabile, pentru oameni aflați în nevoie, pentru cei care au nevoie cu adevărat de o mână de ajutor. De această dată, voluntarii puși pe treabă sunt cei care alcătuiesc echipa Rotary Club Millenium.


Sunt oameni simpli, cu profesii diferite, dar pe care îi unesc aceleași principii de viață. Echipa a gătit peste o sută de porții de ciorbă și cartofi cu pulpe la tavă, se arată într-o postare a coordonatorilor de proiect în Sălaj. Este un exemplu care trebuie urmat. Felicitări tuturor celor implicați!

Sursa foto: O masă caldă

3 Thoughts to “Sălaj: Echipa Rotary Club Millenium a gătit pentru nevoiași”

  1. […] O masă caldă este programul prin care nenumărați voluntari gătesc pentru persoane vulnerabile, pentru oameni aflați în nevoie, pentru cei care au nevoie cu adevărat de o mână de ajutor. De această dată, voluntarii puși pe treabă sunt cei care alcătuiesc echipa Rotary Club Millenium. Sunt oameni simpli, cu profesii diferite, dar pe care îi unesc aceleași principii de viață. Echipa a gătit peste o sută de porții de ciorbă și cartofi cu pulpe la tavă, se arată într-o postare a coordonatorilor de proiect în Sălaj. Este un exemplu care… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Bravo! Felicitari!

Leave a Comment