Urmărire ca-n filme pe străzile din Ileanda

Polițiștii au vrut să oprească în trafic un autoturism care circula prin localitatea Ileanda, în data de 25 octombrie. Oamenii legii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu a oprit și și-a continuat drumul. Oamenii legii l-au urmărit până la intrarea în localitatea Gura Vlădesei, unde acesta a abandonat autoturismul şi a fugit. La scurt timp, bărbatul a fost prins și identificat. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Poiana Blenchii care avea suspendat permisul de conducere. Totodată, în urma cercetărilor efectuate există bănuiala că mașina i-ar fi fost încredințată de către tatăl său.

Pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni: conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere. Continuă cercetările în acest caz.

One Thought to “Urmărire ca-n filme pe străzile din Ileanda”

  1. […] Polițiștii au vrut să oprească în trafic un autoturism care circula prin localitatea Ileanda, în data de 25 octombrie. Oamenii legii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu a oprit și și-a continuat drumul. Oamenii legii l-au urmărit până la intrarea în localitatea Gura Vlădesei, unde acesta a abandonat autoturismul şi a fugit. La scurt timp, bărbatul a fost prins și identificat. Este vorba de un tânăr de 20 de ani, din localitatea Poiana Blenchii care avea suspendat permisul de conducere. Totodată, în urma cercetărilor efectuate există bănuiala… Citeste mai mult […]

Leave a Comment