Ipoteză în cazul exploziei de la Poligonul Crasna: grenadă utilizată greșit

Vă reamintim că nouă oameni au fost răniți în explozia produsă zilele trecute în Poligonul Crasna. Un militar a fost rănit grav. Cazul a fost preluat rapid de procurorii militari, iar ancheta este în desfășurare. Am contactat mai mulți reprezentanți ai armatei, dar au refuzat să ofere amănunte sub pretextul că doar anchetatorii sunt cei care vor veni cu explicații oficiale. Desigur, cazul a apărut rapid și în presa națională, a fost intens mediatizat și pe rețele de socializare. Din fericire, cei mai mulți militari răniți au fost externați, iar asta este bine. Au apărut și informații neconfirmate, potrivit cărora, unul dintre ofițerii coordonatori în exercițiu nu ar fi respectat toate normele de siguranță. Conform acelorași informații neconfirmate oficial, militarul nu a mai apucat să arunce grenada la o distanță sigură față de grupul de militari. Am încercat să aflăm telefonic informații de la autoritățile competente. Ni s-a transmis că date oficiale despre incident urmează să fie comunicate după încheierea anchetei.

4 Thoughts to “Ipoteză în cazul exploziei de la Poligonul Crasna: grenadă utilizată greșit”

  1. […] Vă reamintim că nouă oameni au fost răniți în explozia produsă zilele trecute în Poligonul Crasna. Un militar a fost rănit grav. Cazul a fost preluat rapid de procurorii militari, iar ancheta este în desfășurare. Am contactat mai mulți reprezentanți ai armatei, dar au refuzat să ofere amănunte sub pretextul că doar anchetatorii sunt cei care vor veni cu explicații oficiale. Desigur, cazul a apărut rapid și în presa națională, a fost intens mediatizat și pe rețele de socializare. Din fericire, cei mai mulți militari răniți au fost externați, iar… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Exact ca soldatul jucat de Charlie Chaplin în „The Great Dictator”.

  3. Anonim

    Mamăăă ce ipoteză! Evident că o grenadă utilizată corect nu explodează-n mâna celui ce ar trebui s-o arunce la mama dracului.Agatha Christie ar fi invidioasă pe cel ce-a făcut deducția asta logică.

  4. Carla

    Nici nu putea fi altul rezultatul anchetei! Sa ne ferească bunul Dumnezeu de o situație reala! Armata ce o avem, cea cu cai de lemn , dacă nu se sinucide ne ucide pe noi!!! Asta-i Romania lui Iohanis, Orbán, dancila, Câțu, Cioloș, Ciucă, ciolacu s.a.m.d… Ne meritam soarta! “ România te iubim”!!!

Leave a Comment