Zvonoteca

# S-a umplut rețeaua de socializare cu postările politicienilor. Nu mai există eveniment fără să fie sfințit de vreun politician. Inaugurăm trotuarul? Pac, apare politicianul! Feștim țeava? Pac, primarul e cu fotograful! Mișcăm bolovanul? Pac, vicele își trage postare! Pac, drumul e pietruit? Hop, vreun politician e cu garda de corp care îi face poză. Băbăieț, rău ați ajuns, bre, e disperare mare, nu?

# A reapărut în spațiul public zvonul că în Sălaj urmează să fie construită o pușcărie. Adevărul e că județul are nevoie de o pejniță pentru certăreții cu legea, care sunt tot mai mulți și mai versați și în liniștitul nostru județ.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

5 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # S-a umplut rețeaua de socializare cu postările politicienilor. Nu mai există eveniment fără să fie sfințit de vreun politician. Inaugurăm trotuarul? Pac, apare politicianul! Feștim țeava? Pac, primarul e cu fotograful! Mișcăm bolovanul? Pac, vicele își trage postare! Pac, drumul e pietruit? Hop, vreun politician e cu garda de corp care îi face poză. Băbăieț, rău ați ajuns, bre, e disperare mare, nu? # A reapărut în spațiul public zvonul că în Sălaj urmează să fie construită o pușcărie. Adevărul e că județul are nevoie de o pejniță pentru… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Zvonărașule, nu cobi, Zalăul a mai avut închisoare construită de „democrați”, Ceaușescu a demolat-o !

    1. Miruna

      Ideal ar fi sa se construiască cel mai mare penitenciar din Europa ptr “ a găzdui” tot guvernul, toți parlamentarii și toată conducerea centrala și toate conducerile locale ale acestei tari!!!!Doamne fă o minune!!!👏

  3. Anonim

    Dacă postările împotriva politicienilor apar doar online, nu se intampla nimic bun pentru noi.Toată lumea in strada și pus pumnu in gâtul lor , ca altfel va fi vai ce noi.

Leave a Comment