Accident rutier grav la Jibou, produs din neatenție

În seara de 21 octombrie, polițiștii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Gheorghe Doja din Jibou. Primele cercetări au arătat că accidentul s-a produs din neatenția unui șofer zălăuan de 59 de ani, care nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea din parcarea unui restaurant din Jibou și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr jibouan de 19 ani, pe care l-a lovit în partea din spate a mașinii. Impactul a fost puternic, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile și au ajuns într-un șanț. Șoferul vinovat de producerea accidentului și soția acestuia în vârstă de 58 de ani, pasageră în același autoturism, au suferit răni grave pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital. Șoferul a suferit leziuni la nivelul coloanei vertebrale, iar femeia s-a ales cu niște coaste rupte. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Șoferul de 59 de ani s-a externat la cerere din spital pentru a-și îngropa mama, în data de 23 octombrie, aceasta nefiind implicată în accidentul rutier, decesul femeii fiind produs din cauze naturale, aceasta fiind în vârstă.

Polițiștii rutieri din Jibou continuă cercetările în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului. Pe numele șoferului vinovat s-a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

One Thought to “Accident rutier grav la Jibou, produs din neatenție”

  1. […] În seara de 21 octombrie, polițiștii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe strada Gheorghe Doja din Jibou. Primele cercetări au arătat că accidentul s-a produs din neatenția unui șofer zălăuan de 59 de ani, care nu s-a asigurat corespunzător la ieșirea din parcarea unui restaurant din Jibou și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr jibouan de 19 ani, pe care l-a lovit în partea din spate a mașinii. Impactul a fost puternic, ambele autoturisme au fost proiectate în afara… Citeste mai mult […]

Leave a Comment