58 de noi contracte de finanțare în valoare totală de peste 580 milioane lei

Ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea, a semnat 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 580 milioane lei. Proiectele vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, echiparea stațiilor de epurare, înființarea unor rețele de alimentare și distribuție a gazelor naturale etc.
“Prin fiecare proiect care prinde viață și la care am pus umărul și noi, oamenii beneficiază de o calitate mai bună a infrastructurii, fie că vorbim despre drumuri, poduri și podețe, alimentare cu apă, canalizare ori rețele de gaze”, ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea.
Biroul de presă al PNL
(P)

One Thought to “58 de noi contracte de finanțare în valoare totală de peste 580 milioane lei”

  1. […] Ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Veștea, a semnat 58 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de peste 580 milioane lei. Proiectele vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, echiparea stațiilor de epurare, înființarea unor rețele de alimentare și distribuție a gazelor naturale etc. “Prin fiecare proiect care prinde viață și la care am pus umărul și noi, oamenii beneficiază de o calitate mai bună a infrastructurii, fie că vorbim… Citeste mai mult […]

Comments are closed.