Mai multe străzi din Zalău au rămas fără apă

Compania de Apă Someș a anunțat că s-au produs avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, motiv pentru care sunt afectate mai multe străzi din municipiu. La Zalău, apa nu mai curge la robinete, până la ora 15, pe străzile: Sărmaș (între numerele 42 – 140), Romană, Gheorghe Șincai, Gheorghe Pop de Băsești, Drumul Sării, Castanilor, Arinei, Ogorului, Petre Dulfu, Veronica de Sălaj, Elena Pop, Bucureștiului (Viitorului), Brașovului.

Și Periceiul este afectat, conducerea Companiei de Apă Someș estimează că va relua serviciul de furnizare a apei potabile în cursul zilei, începând cu ora 13.

One Thought to “Mai multe străzi din Zalău au rămas fără apă”

  1. […] Compania de Apă Someș a anunțat că s-au produs avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, motiv pentru care sunt afectate mai multe străzi din municipiu. La Zalău, apa nu mai curge la robinete, până la ora 15, pe străzile: Sărmaș (între numerele 42 – 140), Romană, Gheorghe Șincai, Gheorghe Pop de Băsești, Drumul Sării, Castanilor, Arinei, Ogorului, Petre Dulfu, Veronica de Sălaj, Elena Pop, Bucureștiului (Viitorului), Brașovului. Și Periceiul este afectat, conducerea Companiei de Apă Someș estimează că va relua serviciul de furnizare a apei potabile în cursul… Citeste mai mult […]

Leave a Comment