Zvonoteca

# Zalăul rămâne orașul iubirilor nătăflețe, cu directori îndrăgostiți până peste cap, dar nu de neveste. Iar a ajuns la urechea noastră nesimțite un zvon idiot despre un director care nu își poate ține hodrobelele în nădragi. Prins pe la Perla cu salamul în muștar, stimabilul n-a mai avut cum s-o dreagă, s-a lăsat păgubaș și a verut să fugă pe scările blocului. Numai că nevasta a fost mai ceva ca o gorilă, iar bietul om a rămas între două. Continuarea nu o știm, dar cert e că povestea nu e cu final fericit.

# Hopa, în magazine au apărut globurile, pomii de iarnă, iar Moșul e și el pregătit. N-am ieșit bine din vară și ne și pregătim de Crăciun. Noi propunem ceva. Lângă globuri să puneți și ouăle de Paști. Nu de alta, dar nu mai știm când e iarnă, când e vară sau primăvară. Mai bine punem pe pom și ouă, iar de Paști tăiem porcul. Sărbeutori fericite!

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Zalăul rămâne orașul iubirilor nătăflețe, cu directori îndrăgostiți până peste cap, dar nu de neveste. Iar a ajuns la urechea noastră nesimțite un zvon idiot despre un director care nu își poate ține hodrobelele în nădragi. Prins pe la Perla cu salamul în muștar, stimabilul n-a mai avut cum s-o dreagă, s-a lăsat păgubaș și a verut să fugă pe scările blocului. Numai că nevasta a fost mai ceva ca o gorilă, iar bietul om a rămas între două. Continuarea nu o știm, dar cert e că povestea nu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment