Victor Prodan, zălăuanul cu 10 la Bac și visul de a deveni judecător

Victor Prodan este tânărul zălăuan care a promovat Bacalaureatul cu media 10. Nu a luat meditații, iar cheia succesului se bazează, în opinia sa, pe multă muncă și disciplină. Victor a intrat la Drept și își dorește să devină judecător. Este pasionat de gastronomie, sport, muzică și dans. Pe Victor l-am întâlnit la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și la Primăria Zalău.

Ambele instituții l-au premiat pentru rezultatul obținut la Bacalaureat. Voiam să-l intervievez, lucru care s-a și întâmplat după festivitatea de premiere organizată de municipalitate. Este înalt, pare foarte disciplinat, echilibrat și sigur pe el. I-am adresat câteva întrebări la care mi-a răspuns ferm, fără să ezite. Tânărul a fost elev al Colegiului Național „Silvania” din Zalău. De-a lungul anilor a obținut rezultate semnificative la concursuri naționale și internaționale. Îi place istoria, este pasionat de gastronomie. Cu ani în urmă a început să gătească, iar recent a participat chiar și la un concurs culinar. Îi place muzica bună, dansul și sportul. L-am întrebat pe Victor cum a reușit să obțină un asemenea rezultat la Bacalaureat. A zâmbit puțin și mi-a explicat că performanța se obține doar prin multă muncă și disciplină, ingredient pe care le consideră esențiale. A intrat la Drept și vrea să ajungă magistrate, un bun judecător. Alegerea tânărului este cât se poate de clară. L-am mai întrebat despre pregătire, despre procesul de învățare. Mi-a spus că nu poți obține note mari învățând doar cu câteva zile înainte de examen. Nu, elevul care vrea să fie bun trebuie să învețe zilnic, întruna. I-am mulțumit pe Victor, ne-am dat mâna și l-am felicitat. Da, nu este totul pierdut în țara asta atâta vreme cât avem tineri ca Victor. Mult succes, tinere. Fii un judecător drept!

3 Thoughts to “Victor Prodan, zălăuanul cu 10 la Bac și visul de a deveni judecător”

  1. […] Victor Prodan este tânărul zălăuan care a promovat Bacalaureatul cu media 10. Nu a luat meditații, iar cheia succesului se bazează, în opinia sa, pe multă muncă și disciplină. Victor a intrat la Drept și își dorește să devină judecător. Este pasionat de gastronomie, sport, muzică și dans. Pe Victor l-am întâlnit la Inspectoratul Școlar Județean Sălaj și la Primăria Zalău. Ambele instituții l-au premiat pentru rezultatul obținut la Bacalaureat. Voiam să-l intervievez, lucru care s-a și întâmplat după festivitatea de premiere organizată de municipalitate. Este înalt, pare foarte disciplinat,… Citeste mai mult […]

  2. symy pescarul

    Succes baiatule.ai grije sa NU iei modelul judecatorilor care dau judecati cu SUSPENDARE sau mai GRAV; CU PRESCRIERE!!!!!…Si mai pretind si pensii ”’speciale”….RUSINEA ROMANIEI!!!!

  3. Anonim

    Șefii de Promoție, i-ați uitat ? Fără premii ,Fără nimic , ei au muncit 4 ani ,pe ” brânci ” , alo ? Primaria, Inspectoratule ? Totuși sunt emblema unei generații

Leave a Comment