Se închide circulația pe strada 1 Decembrie 1918, lucrările sunt de durată

Primăria Zalău a emis recent o informare prin care anunță că circulația pe strada 1 Decembrie 1918 din Zalău (de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, din zona ceasului amplasat în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, și până la intersecția cu strada 9 Mai) va fi închisă, începând din data de 2 octombrie, timp de 3 – 4 săptămâni. Decizia are la bază realizarea unei benzi de preselecție pentru circulația rutieră și pentru demararea lucrărilor de refacere a lucrărilor peste Valea Zalăului. După ce lucrările vor fi finalizate vor exista trei benzi de circulație în zonă (două benzi pentru circulația înspre bulevardul Mihai Viteazul și o bandă pentru intrarea de pe bulevard pe strada 1 Decembrie 1918).

În timpul în care se efectuează lucrările, șoferii pot folosi drept rute alternative străzile Cloșca, Nicolae Titulescu și Simion Oros.

One Thought to “Se închide circulația pe strada 1 Decembrie 1918, lucrările sunt de durată”

  1. […] Primăria Zalău a emis recent o informare prin care anunță că circulația pe strada 1 Decembrie 1918 din Zalău (de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, din zona ceasului amplasat în fața Casei de Cultură a Sindicatelor, și până la intersecția cu strada 9 Mai) va fi închisă, începând din data de 2 octombrie, timp de 3 – 4 săptămâni. Decizia are la bază realizarea unei benzi de preselecție pentru circulația rutieră și pentru demararea lucrărilor de refacere a lucrărilor peste Valea Zalăului. După ce lucrările vor fi finalizate vor… Citeste mai mult […]

Leave a Comment