Zvonoteca

# În fiecare seară, în Zalău este concert gratuit de țânțari, cu precădere în zona ultracentrală și a Parcului Central. Se plâng tot mai mulți cetățenii că nu se pot relaxa la o plimbare, dar nici măcar nu se mai pot odihni după o zi grea de muncă. Alergările prin casă în încercarea disperată de a prinde cântăreții a devenit o rutină. Din comunicate reiese faptul că Primăria pompează bani frumoși în serviciile de deratizare, atâta doar că ori lucrările nu se fac, ori nu au niciun efect. E corect?

# Multe instituții publice din Sălaj stau pe un butoi de pulbere. Managerii sunt nervoși și stresați în așteptarea verdictului. Se comasează sau nu se comasează instituțiile? Angajații simt și ei tensiunea ce plutește în aer și se pare că pe mulți i-a apucat deja depresia de toamnă. Până când va cădea la propriu drobul de sare, mai lucrează cineva sau stăm apatici și ne plângem de milă?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # În fiecare seară, în Zalău este concert gratuit de țânțari, cu precădere în zona ultracentrală și a Parcului Central. Se plâng tot mai mulți cetățenii că nu se pot relaxa la o plimbare, dar nici măcar nu se mai pot odihni după o zi grea de muncă. Alergările prin casă în încercarea disperată de a prinde cântăreții a devenit o rutină. Din comunicate reiese faptul că Primăria pompează bani frumoși în serviciile de deratizare, atâta doar că ori lucrările nu se fac, ori nu au niciun efect. E corect?… Citeste mai mult […]

Leave a Comment