A vrut să fugă din țară ca să scape de închisoare

Polițiștii de frontieră din Urziceni au reținut la ieșirea din țară, în data de 19 septembrie, un bărbat din Sălaj, de 35 de ani care, cu o zi înainte, a fost condamnat la închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației.

În urma verificării efectuată pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că Judecătoria Jibou a emis pe numele bărbatului în cauză un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta trebuie să stea închis, timp de doi ani, pentru conducere fără permis. Fugarul a fost predat Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare pentru luarea măsurilor legale care se impun.

One Thought to “A vrut să fugă din țară ca să scape de închisoare”

  1. […] Polițiștii de frontieră din Urziceni au reținut la ieșirea din țară, în data de 19 septembrie, un bărbat din Sălaj, de 35 de ani care, cu o zi înainte, a fost condamnat la închisoare pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației. În urma verificării efectuată pentru ieșirea din țară, polițistul de frontieră a constatat că Judecătoria Jibou a emis pe numele bărbatului în cauză un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta trebuie să stea închis, timp de doi ani, pentru conducere fără permis. Fugarul a fost predat Serviciului de Investigații… Citeste mai mult […]

Leave a Comment