Accident rutier în Sânmihaiu Almașului

Polițiștii au fost solicitați să intervină în cazul unui grav accident rutier, care a avut loc în data de 18 septembrie, la ora 11.30, în localitatea Sânmihaiu Almașului, la intersecția cu drumul care duce spre Hida. În accident au fost implicate trei mașini. Un sătmărean de 61 de ani nu a păstrat o distanță suficientă în trafic, motiv pentru care s-a ciocnit de un autoturism aflat în fața sa, condus regulamentar de un bărbat de 51 de ani din Ungaria. El ar fi încetinit viteza pentru a efectua un viraj într-o curbă mai largă, fiind lovit de conducătorul auto care circula în spatele său. Impactul a fost unul puternic, mașina din față fiind proiectată într-un autoturism care era parcat într-o zonă având indicatorul rutier „Oprire”. Mașina parcată aparține unui bărbat de 61 de ani din Hida. În urma accidentului, o femeie de 49 de ani din Ungaria, pasageră în primul autoturism lovit a suferit răni ușoare și a fost transportată la spital pentru îngrijire și investigații.

Continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurările producerii accidentului rutier.

One Thought to “Accident rutier în Sânmihaiu Almașului”

  1. […] Polițiștii au fost solicitați să intervină în cazul unui grav accident rutier care a avut loc în data de 18 septembrie, la ora 11.30, în localitatea Sânmihaiu Almașului, la intersecția cu drumul care duce spre Hida. Din primele cercetări se pare că există două victime. În accident a fost implicată o dubă cu numere de Ungaria și încă 2 autoturisme. Continuă cercetările la fața locului. Revenim imediat ce apar noi detalii legate de acest caz. Citeste mai mult […]

Leave a Comment