Examen dificil pe teren propriu pentru HC Zalău

După trei etape în care a înregistrat o victorie şi două eşecuri, HC Zalău speră să echilibreze balanţa cu o victorie chiar în faţa Gloriei Bistriţa, una dintre formaţiile cu pretenţii din Liga Naţională. Ar fi un succes de răsunet, mai ales că în sezonul trecut, bistriţencele au luat toate cele şase puncte puse în joc. Se anunţă un duel extrem de dificil, dar şi un duel cu multe orgolii.

„Jucăm cu una dintre echipele care şi-au propus o clasare pe podium la finalul sezonului. Gloria Bistriţa vine după un meci pierdut pe teren propriu, e drept fără două jucătoare importante care vor fi disponibile pentru meciul de sâmbătă. Este clar că adversarele noastre vor face totul pentru a obţine victoria. Au arătat un interes major pentru acest meci, fiindcă au solicitat şi 40 de bilete. Întâlnim o echipă cu un buget de peste cinci ori mai mare decât al nostru, susţinută de Consiliul Judeţean Bistrița Năsăud, dar şi de două firme importante de construcţii, una dintre ele cu lucrări şi în Sălaj. Vom face tot posibilul să ne ridicăm la nivelul adversarelor, cu toate că au în componenţă 9 jucătoare de la echipa naţională, iar cinci dintre ele se vor afla şi la Campionatul Mondial de la finalul anului. Sper să nu influenţeze scorul cei doi care sunt puşi să împartă dreptatea, aşa cum s-a întâmplat şi la Brăila când, la 10 – 9 în favoarea noastră, am rămas în patru jucătoare. Probabil au avut emoţii. În minutul 26 am primit şi eu cartonaşul roşu, iar pentru fete a fost o lovitură grea acest lucru”, a precizat Gheorghe Tadici.

Partida dintre cele două formaţii este programată sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, iar preţul unui bilet este de 10 lei. Jocul va fi oficiat de o brigadă din Maramureş, formată din Alin Gherman şi Adrian Moldovan, iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat bucureşteanul Doru Manea, fost preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitri.

One Thought to “Examen dificil pe teren propriu pentru HC Zalău”

  1. […] După trei etape în care a înregistrat o victorie şi două eşecuri, HC Zalău speră să echilibreze balanţa cu o victorie chiar în faţa Gloriei Bistriţa, una dintre formaţiile cu pretenţii din Liga Naţională. Ar fi un succes de răsunet, mai ales că în sezonul trecut, bistriţencele au luat toate cele şase puncte puse în joc. Se anunţă un duel extrem de dificil, dar şi un duel cu multe orgolii. „Jucăm cu una dintre echipele care şi-au propus o clasare pe podium la finalul sezonului. Gloria Bistriţa vine după un… Citeste mai mult […]

Leave a Comment