Zvonoteca

# Scandal în Dumbrava. O țață s-a supărat rău de tot când patrupedul a făcut treabă mare pe trotuar, iar un trecător a atenționat-o că trebuie să strângă rahatul. Deranjată și ofuscată, țața cu părul cât fârcitura a început să urle, să strige, mai că venea să arunce cu rahatul câinelui în cel care a cutezat să o atenționeze. Noroc a mai apărut un ins gata să-i aplice blondei cu părul în toate cele patru puncte cardinale o corecție cât toate zilele. Calmată și fără soluții, muierea a luat șervețel și a strâns rahatul de pe trotuar. Mama lui de rahat și mama ei de civilizație.

# Sunt directori de instituții locale care abia așteraptă ca direcțiile să treacă în subordinea administrațiilor județene. Să vezi tu atunci control politic, urmăritori și distribuitori de mesaje postate pe rețele de socializare. Postezi, distribui mesajele noastre? Dacă da, atunci rămâi în post, băbăiatule. Refuzi? La revedere!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Scandal în Dumbrava. O țață s-a supărat rău de tot când patrupedul a făcut treabă mare pe trotuar, iar un trecător a atenționat-o că trebuie să strângă rahatul. Deranjată și ofuscată, țața cu părul cât fârcitura a început să urle, să strige, mai că venea să arunce cu rahatul câinelui în cel care a cutezat să o atenționeze. Noroc a mai apărut un ins gata să-i aplice blondei cu părul în toate cele patru puncte cardinale o corecție cât toate zilele. Calmată și fără soluții,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment