Circulația va fi restricționată în zona centrală timp de 11 zile

Ținând cont că se lucrează la finalizarea lucrărilor din zona centrală, începând din data de 31 august, ora 8, circulația va fi restricționată până în 10 septembrie.

Constructorul va demara lucrările de frezare a covorului asfaltic existent, urmând ca mai apoi să toarne stratul de binder și de uzură. Reprezentanții Primăriei Zalău informează cetățenii că se va interveni pe următoarele porțiuni de drum: bulevardul Mihai Viteazul (de la intersecția cu străzile Gheorghe Doja și 22 Decembrie, până la trecerea de pietoni din zona Finanțelor Publice) și piața Iuliu Maniu (de la intersecția cu bulevardul Mihai Viteazul, până la trecerea de pietoni din zona Direcției de Sănătate Publică).

Lucrările vor avea loc treptat, se va interveni pe mai multe tronsoane, însă traficul va fi restricționat doar în zona de lucru. Constructorul va asigura semnalizarea corespunzătoare. Traficul în zonă va fi dirijat de Poliția Locală.

One Thought to “Circulația va fi restricționată în zona centrală timp de 11 zile”

  1. […] Ținând cont că se lucrează la finalizarea lucrărilor din zona centrală, începând din data de 31 august, ora 8, circulația va fi restricționată până în 10 septembrie. Constructorul va demara lucrările de frezare a covorului asfaltic existent, urmând ca mai apoi să toarne stratul de binder și de uzură. Reprezentanții Primăriei Zalău informează cetățenii că se va interveni pe următoarele porțiuni de drum: bulevardul Mihai Viteazul (de la intersecția cu străzile Gheorghe Doja și 22 Decembrie, până la trecerea de pietoni din zona Finanțelor Publice) și piața Iuliu Maniu (de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment