Doi șoferi drogați au fost prinși în trafic de polițiști

În data de 28 august, polițiștii au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un clujean de 33 de ani. În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că șoferul în cauză ar fi consumat droguri. În aceeași zi, oamenii legii au mai depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea haotic un autoturism la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Fabricii din Zalău. Rezultatul a fost pozitiv în urma testării preliminare de drog, motiv pentru care există suspiciunea că acesta ar fi consumat droguri.

Celor doi șoferi în cauză le-au fost recoltate probe biologice în vederea prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv. Pe numele acestora s-au întocmit câte un dosar de urmărire penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.

One Thought to “Doi șoferi drogați au fost prinși în trafic de polițiști”

  1. […] În data de 28 august, polițiștii au oprit în trafic pentru control un autoturism, condus de un clujean de 33 de ani. În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că șoferul în cauză ar fi consumat droguri. În aceeași zi, oamenii legii au mai depistat în trafic un bărbat de 26 de ani, în timp ce conducea haotic un autoturism la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu strada Fabricii din Zalău. Rezultatul a fost pozitiv în urma testării preliminare de drog, motiv pentru care… Citeste mai mult […]

Leave a Comment