Zălăuanul Patrick Verdeş va evolua la Dinamo Bucureşti

Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Ciprian Verdeş, fiind înotător de performanţă, după care a practicat voleiul, devenind campion al României cu Elcond Zalău. Dacă fiul cel mare al fostului voleibalist, Erik, a ales tenisul, fiind deja un nume în „sportul alb”, fiul cel mic, Patrick a călcat pe urmele tatălui. A început voleiul la Academia de Volei „Marius Lazăr”, cu care a cucerit bronzul naţional în 2021 şi 2022 la categoria speranţe, apoi s-a transferat la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. A activat şi în echipa de seniori, Volei Club Zalău, care a evoluat în Divizia A2, având vârsta de doar 14 ani.

Convocat în această vară la naţionala de juniori care a participat la Campionatul Balcanic din Albania, Patrick Verdeş a fost desemnat „cea mai bună extremă”, distincţie ce a atras rapid atenţia cluburilor din prima divizie. Astfel, tânărul voleibalist zălăuan a semnat un contract cu clubul Dinamo Bucureşti, fiind primul care deschide lista juniorilor din acest sezon al clubul din Capitală.

Patrick Verdeş este al doilea zălăuan care va activa la Dinamo, alături de Rareş Bălean, cel care a evoluat şi în sezonul trecut la formaţia bucureşteană. Cei doi zălăuani vor fi antrenaţi de reputatul Stelian Moculescu, iar din conducerea clubului face parte şi team-managerul Adrian Gontariu, cel mai bun produs al voleiului zălăuan din ultimii 30 de ani.

 

2 Thoughts to “Zălăuanul Patrick Verdeş va evolua la Dinamo Bucureşti”

  1. […] Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Ciprian Verdeş, fiind înotător de performanţă, după care a practicat voleiul, devenind campion al României cu Elcond Zalău. Dacă fiul cel mare al fostului voleibalist, Erik, a ales tenisul, fiind deja un nume în „sportul alb”, fiul cel mic, Patrick a călcat pe urmele tatălui. A început voleiul la Academia de Volei „Marius Lazăr”, cu care a cucerit bronzul naţional în 2021 şi 2022 la categoria speranţe, apoi s-a transferat la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. A activat şi în echipa de seniori, Volei… Citeste mai mult […]

  2. […] Provine dintr-o familie de sportivi, tatăl său, Ciprian Verdeş, fiind înotător de performanţă, după care a practicat voleiul, devenind campion al României cu Elcond Zalău. Dacă fiul cel mare al fostului voleibalist, Erik, a ales tenisul, fiind deja un nume în „sportul alb”, fiul cel mic, Patrick a călcat pe urmele tatălui. A început voleiul la Academia de Volei „Marius Lazăr”, cu care a cucerit bronzul naţional în 2021 şi 2022 la categoria speranţe, apoi s-a transferat la Clubul Sportiv Şcolar Zalău. A activat şi în echipa de seniori,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment