Bărbatul din Turbuța și-a găsit sfârșitul în râul Someș

În seara de 18 august, prin apel la 112, s-a anunțat posibilul înec în râul Someș al unui bărbat în vârstă de 82 de ani din Turbuța. În jurul orei 22, pe malul râului din apropierea localității au fost găsite mai multe obiecte personale ale acestuia. Pompierii au ajuns de urgență la fața locului și au început căutările care s-au întins până spre miezul nopții, însă nu au reușit să dea de urma localnicului dispărut. Căutările bărbatului au fost reluate în dimineața zilei de 19 august de către pompierii jibouani. La această acțiune au intervenit și scafandrii din cadrul ISU Bihor.

În jurul orei 13, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj a anunțat că victima înecată a fost găsită și scoasă din râul Someș.

 

One Thought to “Bărbatul din Turbuța și-a găsit sfârșitul în râul Someș”

  1. […] În seara de 18 august, prin apel la 112, s-a anunțat posibilul înec în râul Someș al unui bărbat în vârstă de 82 de ani din Turbuța. În jurul orei 22, pe malul râului din apropierea localității au fost găsite mai multe obiecte personale ale acestuia. Pompierii au ajuns de urgență la fața locului și au început căutările care s-au întins până spre miezul nopții, însă nu au reușit să dea de urma localnicului dispărut. Căutările bărbatului au fost reluate în dimineața zilei de 19 august de către pompierii jibouani.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment