Doi sălăjeni sunt cercetați penal pentru că au condus beți

În data de 13 august, la ora 18.30, între localitățile Poienița și Piroșa, polițiștii au observat un autoturism abandonat pe marginea drumului, între mai mulți copaci. În urma verificărilor efectuate, șoferul a fost găsit în apropierea locului în care și-a abandonat autoturismul. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul de 30 de ani, din comuna Băbeni, prezenta o concentrație alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ziua următoare, la ora 19.30, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism, condus de un zălăuan de 53 de ani. Acesta circula pe strada Bujorilor din Zalău. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celor doi șoferi le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri, polițiștii au întocmit câte un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

2 Thoughts to “Doi sălăjeni sunt cercetați penal pentru că au condus beți”

  1. […] În data de 13 august, la ora 18.30, între localitățile Poienița și Piroșa, polițiștii au observat un autoturism abandonat pe marginea drumului, între mai mulți copaci. În urma verificărilor efectuate, șoferul a fost găsit în apropierea locului în care și-a abandonat autoturismul. În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul de 30 de ani, din comuna Băbeni, prezenta o concentrație alcoolică de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ziua următoare, la ora 19.30, oamenii legii au oprit pentru control un autoturism, condus de un zălăuan de 53 de ani.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment