Accident grav între Șimleu Silvaniei și Nușfalău

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău. În accident au fost implicate mai multe mașini, traficul fiind blocat. Mia multe persoane au ajuns la spital. În accident au fost implicate un microbuz și un autoturism. Din primele date, în urma accidentului rutier, 4 persoane (două din microbuz și două din autoturism) au suferit diverse leziuni, acestora acordându-li-se îngrijiri medicale la fața locului, fiind ulterior transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.
Momentan, traficul rutier este blocat.
Polițiștii rutieri urmează să efectueze cercetarea la fața locului, pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

La fața locului se află echipe de pompieri, paramedici și polițiști.

Sursa foto: Jozsa Timoteus/Radare Sălaj

One Thought to “Accident grav între Șimleu Silvaniei și Nușfalău”

  1. […] Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață între localitățile Șimleu Silvaniei și Nușfalău. În accident au fost implicate mai multe mașini, traficul fiind blocat. Mia multe persoane au ajuns la spital. La fața locului se află echipe de pompieri, paramedici și polițiști. Sursa foto: Jozso Timoteus Citeste mai mult […]

Leave a Comment