Pompierul militar Cosmin Chereji salvează vieți chiar și în timpul liber

În timp ce se întoarcerea dintr-o misiune, în data data de 6 august, pompierul Cosmin Chereji din Șimleu Silvaniei, a observat cum un autoturism a lovit puternic un cap de pod și apoi a ieșit în afara părții carosabile, în comuna Șomcuta Mare din județul Maramureș. El a fost primul prezent la fața locului, ajutând persoanele să iasă din autoturism, apoi a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru a cere sprijin. Tot el a acordat și primul ajutor medical răniților până la sosirea medicilor. Având mare experiență în muncă, pompierul a deconectat bornele bateriei mașinii avariate pentru a evita producerea unui incendiu. În urma accidentului, o persoană a fost transportată la spital cu leziuni ușoare.

În vârstă de 43 de ani, Cosmin Chereji a devenit salvatorul a patru vieți. Din anul 2006 el este pompier militar în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj, ocupând funcțiile de comandant de echipaj și conducător auto.

One Thought to “Pompierul militar Cosmin Chereji salvează vieți chiar și în timpul liber”

  1. […] În timp ce se întoarcerea dintr-o misiune, în data data de 6 august, pompierul Cosmin Chereji din Șimleu Silvaniei, a observat cum un autoturism a lovit puternic un cap de pod și apoi a ieșit în afara părții carosabile, în comuna Șomcuta Mare din județul Maramureș. El a fost primul prezent la fața locului, ajutând persoanele să iasă din autoturism, apoi a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 pentru a cere sprijin. Tot el a acordat și primul ajutor medical răniților până la sosirea medicilor. Având mare… Citeste mai mult […]

Leave a Comment