Începe aventura cu bebelușul tău alături de gama Philips Avent

Philips Avent este o gamă de produse pentru îngrijirea copiilor în care vei găsi biberoane, pompe pentru sâni și alte accesorii pentru hrănirea și sănătatea bebelușilor. Compania are sediul în Amsterdam, Olanda. Numele AVENT provine de la sub-brandul Avent Naturally, care a fost lansat de o companie numită Cannon Rubber.

Brandul a fost creat în 1984 pentru a lansa un nou tip de biberon scurt, cu gât larg. Avent a fost prima companie care a produs tetine din silicon inodor și fără gust, precum și alte inovații brevetate, cum ar fi sterilizatorul cu abur și microunde și pompa de sân fără piston.

În 2005, Charterhouse Venture Capital a achiziționat compania, cunoscută atunci sub numele de Cannon Avent. În 2006, compania olandeză Philips a achiziționat marca și l-a redenumit Philips Avent.

De ce să cumperi un biberon Philips Avent pentru bebelușul tău?

Conform părerilor doctorilor pediatri și a multor părinți, opțiunile de biberon de la Avent sunt cele mai bune de pe piață. Avent produce două tipuri de biberoane:

  1. Anti Colic (fostul Classic+) și
  2. Natural.

Marea diferență dintre cele două tipuri de biberoane sunt tetinele lor. Modelul Natural vine cu o tetină care imită forma sânului și este prevăzută cu ceea ce cei de la Philips numesc „Petale de confort”, care ar trebui să facă mamelonul mai moale și mai flexibil.

Classic+ are o tetină simplă.

Notă: Nu poți folosi tetinele de la modelul Natural pe biberoanele Classic+ sau invers.

Ambele biberoane folosesc sistemul anti-colici cu valvă dublă Avent pentru a împiedica copilul să ingereze prea mult aer. Și ambele sunt compatibile cu pompa de sân Avent, Comfort Double. În timp ce Classic+ și Natural sunt disponibile în variante de plastic fără BPA (un compus chimic care poate dăuna sănătății bebelușului), doar Natural vine într-o versiune de sticlă.

Prețurile pentru modelele de sticlă încep de la 30 de lei. Există, de asemenea, sticle colorate (roz sau albastru) și sticle de sticlă care sunt puțin mai scumpe. Există și seturi pentru bebeluși, cu biberoane și suzete, care încep de la 150 de lei. Avent oferă chiar și un set cadou care include sterilizatorul pentru cuptorul cu microunde pentru aproximativ 250 de lei. Biberoanele Avent au un preț mediu în acest segment de piață.

Biberoanele Philips sunt probabil cele mai populare biberoane de pe piață astăzi. Mulți părinți se bazează pe ele pentru reducerea colicilor și a gazelor, dar și pentru că sunt ușor de curățat. Feedback-ul cumpărătorilor este excelent. De fapt, singura problemă cu aceste biberoane este faptul că marcajele de măsurare de pe lateral se îndepărtează după câteva luni de utilizare.

Acest lucru poate fi frustrant pentru că va deveni mai greu de măsurat formula și apa pentru micuțul tău. Mai pot apărea probleme și în cazul în care strângi prea tare tetina și o deformezi. Atunci apar scurgeri de lichid.

Scurgerile pot apărea și la sticla Classic+ dacă nu instalezi corect garnitura. Asigură-te că partea albastră este întotdeauna orientată în jos. Și deși nu există o garnitură separată pentru sticlele Natural, tetina trebuie atașată corect la biberon, altfel te poți trezi că cel mic se umple de lăptic.

Oricum, în general, aceste plângeri sunt minore în comparație cu laudele pe care sticlele le primesc atât de la părinții mulțumiți, cât și de la medicii pediatri.

Avantajele gamei Philips Avent

Orificiul de aerisire AirFree este conceput pentru a ajuta copilul să înghită mai puțin aer în timp ce bea. Menține tetina plină de lapte, chiar și atunci cand biberonul este ținut orizontal, astfel încât bebelușul tău să poată bea într-o poziție mai naturală, verticală. Reducerea cantității de aer pe care copilul o ingerează poate ajuta la ameliorarea problemelor precum colici, gaze și reflux.

Iată, pe scurt, care sunt avantajele de care te bucuri dacă achiziționezi produsele din gama Philips Avent:

  • Ții aerul departe de burtica bebelușului;
  • Tetina rămâne plină de lapte, nu de aer;
  • Modelate pentru o strângere sigură;
  • Ușor de curățat și asamblat;
  • Poți opta pentru model cu sau fără aerisire AirFree.

 

One Thought to “Începe aventura cu bebelușul tău alături de gama Philips Avent”

  1. […] Philips Avent este o gamă de produse pentru îngrijirea copiilor în care vei găsi biberoane, pompe pentru sâni și alte accesorii pentru hrănirea și sănătatea bebelușilor. Compania are sediul în Amsterdam, Olanda. Numele AVENT provine de la sub-brandul Avent Naturally, care a fost lansat de o companie numită Cannon Rubber. Brandul a fost creat în 1984 pentru a lansa un nou tip de biberon scurt, cu gât larg. Avent a fost prima companie care a produs tetine din silicon inodor și fără gust, precum și alte inovații brevetate, cum ar… Citeste mai mult […]

Comments are closed.