Un nou turneu de handbal pe terenul de nisip din Zalău

Handbalul juvenil zălăuan a luat amploare în ultimii ani, înfiinţându-se cluburi private atât pentru handbal masculin, cât şi pentru handbal feminin. HCS Dynamic Zalău are secţii feminine, dar şi masculine, iar în 2021 a organizat, în premieră, turneu de handbal pe plajă, pe terenul de nisip din Parcul Central. Tot pe terenul din Parcul Central va fi organizată ediţia a II-a a „Cupei Beach Handball Zalău”, eveniment la care HCS Dynamic Zalău, club condus de Adriana Ştefănescu, a invitat cluburile Marta Baia Mare, LPS Târgu Mureş şi LPS Bistriţa.

Turneul va începe la ora 10.30, cu partida dintre HCS Dynamic Zalău 1 şi Marta Baia Mare 1, cele două cluburi având câte două echipe înscrise la acest turneu. Ultimul meci este programat la ora 17:15, între LPS Bistriţa şi LPS Târgu Mureş. Evenimentul este dedicat categoriilor juniori IV şi minihandbal. Competiţia are loc cu sprijinul Consiliului Judeţean Sălaj, al Primăriei Zalău şi al Asociaţiei Judeţene de Handbal Sălaj.

Echipele vor fi împărţite în două grupe de câte trei echipe, jucându-se după sistemul „fiecare cu fiecare”.

Programul complet al fazei grupelor:

ora 10:30, HCS Dynamic Zalău 1 – Marta Baia Mare 1

ora 11:15, LPS Târgu Mureş – Marta Baia Mare 2

ora 12, LPS Bistriţa – HCS Dynamic Zalău 1

ora 12:45, HCS Dynamic Zalău 2 – LPS Târgu Mureş

ora 13:30, Marta Baia Mare 1 – LPS Bistriţa

ora 14:15, HCS Dynamic Zalău 2 – Marta Baia Mare 2

ora 15, LPS Târgu Mureş – HCS Dynamic Zalău 1

ora 15:45, Marta Baia Mare 2 – LPS Bistriţa

ora 16:30, Marta Baia Mare 1 – HCS Dynamic Zalău 2

17:15, LPS Bistriţa – LPS Târgu Mureş

 

One Thought to “Un nou turneu de handbal pe terenul de nisip din Zalău”

  1. […] Handbalul juvenil zălăuan a luat amploare în ultimii ani, înfiinţându-se cluburi private atât pentru handbal masculin, cât şi pentru handbal feminin. HCS Dynamic Zalău are secţii feminine, dar şi masculine, iar în 2021 a organizat, în premieră, turneu de handbal pe plajă, pe terenul de nisip din Parcul Central. Tot pe terenul din Parcul Central va fi organizată ediţia a II-a a „Cupei Beach Handball Zalău”, eveniment la care HCS Dynamic Zalău, club condus de Adriana Ştefănescu, a invitat cluburile Marta Baia Mare,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment