SCM Zalău începe seria amicalelor

După mai bine de o săptămână de pregătire, SCM Zalău începe seria jocurilor de verificare, primul amical fiind programat miercuri, la ora 18, în deplasare, împotriva celor de la CSM Olimpia Satu Mare.

„În mare, lotul este format. Mai aşteptăm un fundaş dreapta şi un mijlocaş ofensiv. Suntem în discuţii şi cu un atacant, iar în zilele următoare vom definitiva lotul. Avem un lot tânăr, cu câţiva jucători cu experienţă, dar şi cu juniori valoroşi. Spre deosebire de anii anteriori, suntem mulţumiţi de juniorii pe care-i avem acum la dispoziţie. Vrem să avem posturile juniorilor dublate, deoarece nu vrem să mai păţim ca în anii anteriori, să schimbăm doi – trei jucători pentru un junior”, ne-a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

Cantonamentul se va desfăşura pe plan local, timp de zece zile, începând cu data de 24 iulie.

„Avem toate condiţiile şi pe plan local, cu cazare şi masă şi cred că putem să ne pregătim şi la Zalău la fel de bine. Important este ca jucătorii să fie conştienţi de ceea ce-mi doresc de la fiecare şi să se pregătească la modul cel mai serios. Principalul obiectiv rămâne calificarea în play-off”, a mai afirmat tehnicianul Zalăului.

 

One Thought to “SCM Zalău începe seria amicalelor”

  1. […] După mai bine de o săptămână de pregătire, SCM Zalău începe seria jocurilor de verificare, primul amical fiind programat miercuri, la ora 18, în deplasare, împotriva celor de la CSM Olimpia Satu Mare. „În mare, lotul este format. Mai aşteptăm un fundaş dreapta şi un mijlocaş ofensiv. Suntem în discuţii şi cu un atacant, iar în zilele următoare vom definitiva lotul. Avem un lot tânăr, cu câţiva jucători cu experienţă, dar şi cu juniori valoroşi. Spre deosebire de anii anteriori, suntem mulţumiţi de juniorii pe care-i avem acum la dispoziţie.…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment