Gârbouan prins în trafic conducând fără permis, un autoturism neînmatriculat

Polițiștii au depistat în trafic, în data de 8 iulie, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Gârbou. Acesta se afla în trafic, la ora 21.07, în localitatea Dragu. Polițiștii au constatat că șoferul în cauză conducea fără permis, un autoturism neînmatriculat. Mai exact, mașina condusă de acesta avea expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare.

Pe numele șoferului polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

One Thought to “Gârbouan prins în trafic conducând fără permis, un autoturism neînmatriculat”

  1. […] Polițiștii au depistat în trafic, în data de 8 iulie, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Gârbou. Acesta se afla în trafic, la ora 21.07, în localitatea Dragu. Polițiștii au constatat că șoferul în cauză conducea fără permis, un autoturism neînmatriculat. Mai exact, mașina condusă de acesta avea expirată perioada de valabilitate a numărului provizoriu de înmatriculare. Pe numele șoferului polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și punerea în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment