Sălăjeni prinși în trafic fără permis

Polițiștii au depistat în trafic un șofer în vârstă de 34 de ani, care conducea pe strada Katanga din Nușfalău. În data de 9 iulie, polițiștii au constatat că localnicul conducea fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În aceeași zi, polițiștii au mai identifcat și oprit în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea Biușa. Acesta conducea prin localitatea Benesat un ansamblu de vehicule, format dintr-un autoturism cu remorcă, fără a deține permis de conducere pentru categoria din care făcea parte ansamblul condus de acesta.

Pe numele ambilor șoferi polițiștii au întocmit câte un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

One Thought to “Sălăjeni prinși în trafic fără permis”

  1. […] Polițiștii au depistat în trafic un șofer în vârstă de 34 de ani, care conducea pe strada Katanga din Nușfalău. În data de 9 iulie, polițiștii au constatat că localnicul conducea fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În aceeași zi, polițiștii au mai identifcat și oprit în trafic un bărbat de 39 de ani, din localitatea Biușa. Acesta conducea prin localitatea Benesat un ansamblu de vehicule, format dintr-un autoturism cu remorcă, fără a deține permis de conducere pentru categoria din care făcea parte ansamblul condus… Citeste mai mult […]

Leave a Comment