Depistați în trafic, în timp ce conduceau cu permisul suspendat

Polițiștii au depistat și oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Nușfalău, un tânăr din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate, în data de 7 iulie, polițiștii au constatat că tânărul în cauză, în vârstă de 21 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Un caz similar s-a produs în data de 8 iulie, atunci când polițiștii au depistat și oprit în trafic un bărbat de 35 de ani. Șoferul în cauză este cetățean turc și conducea prin localitatea Sânmihaiu Almașului tot cu permisul de conducere suspendat.

Pe numele ambilor șoferi polițiștii au întocmit câte un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

2 Thoughts to “Depistați în trafic, în timp ce conduceau cu permisul suspendat”

  1. […] Polițiștii au depistat și oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Nușfalău, un tânăr din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate, în data de 7 iulie, polițiștii au constatat că tânărul în cauză, în vârstă de 21 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Un caz similar s-a produs în data de 8 iulie, atunci când polițiștii au depistat și oprit în trafic un bărbat de 35 de ani. Șoferul în cauză este cetățean turc și conducea prin localitatea Sânmihaiu Almașului tot cu permisul de…  » Mai multe detalii […]

  2. […] Polițiștii au depistat și oprit în trafic, pe o stradă din localitatea Nușfalău, un tânăr din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate, în data de 7 iulie, polițiștii au constatat că tânărul în cauză, în vârstă de 21 de ani, avea suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice. Un caz similar s-a produs în data de 8 iulie, atunci când polițiștii au depistat și oprit în trafic un bărbat de 35 de ani. Șoferul în cauză este cetățean turc și conducea prin localitatea Sânmihaiu Almașului tot cu permisul de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment