Tânăr din Românași, reținut pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare

În urma unui apel primit la 112, polițiștii s-au deplasat pentru a rezolva sesizarea primită de la o femeie din comuna Românași. În data de 4 iulie, la ora 15.18, femeia a reclamat că, în timp ce se afla împreună cu mama sa în fața unei societăți comerciale din localitate, un bărbat le-ar fi provocat și creat o stare de frică. Pe numele acestuia fusese emis un ordin de protecție de către instanța de judecată. Polițiștii și jandarmii au ajuns rapid la fața locului și au identificat persoana în cauză, în vârstă de 21 de ani, care provine tot din localitate.

În urma cercetărilor, polițiștii au întocmit pe numele tânărului un dosar de cercetare penală și au dispus reținerea acestuia, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Tânărul va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, în vederea dispunerii de măsuri legale care se impun în acest caz.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, sub aspectul comiterii infracțiunilor de amenințare și încălcare a ordinului de protecție.

Leave a Comment