Zălăuan depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența drogurilor

Polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat din Zalău în vârstă de 34 de ani. În data de 4 iulie, la ora 10, acesta se afla în trafic pe strada Gheorghe Doja. El a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind negativ. Totuși, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a ieșit pozitiv, polițiștii suspecteză faptul că bărbatul în cauză ar fi consumat droguri. Prin urmare, șoferului i-au fost prelevate și probe biologice în vederea depistării prezenței în organism a drogurilor consumate.

Pe numele acestuia polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

One Thought to “Zălăuan depistat în trafic, în timp ce conducea sub influența drogurilor”

  1. […] Polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat din Zalău în vârstă de 34 de ani. În data de 4 iulie, la ora 10, acesta se afla în trafic pe strada Gheorghe Doja. El a fost testat de către polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul testului fiind negativ. Totuși, în urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a ieșit pozitiv, polițiștii suspecteză faptul că bărbatul în cauză ar fi consumat droguri. Prin urmare, șoferului i-au fost prelevate și probe biologice în vederea depistării prezenței în organism a…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment