Te duci la festivalul Untold? Iată câteva lucruri pe care le poți face în timpul călătoriei!

Unsplash

Festivalul Untold este unul dintre cele mai mari și mai importante festivaluri care se desfășoară pe teritoriul României. Totuși, nu festivalul în sine este important – cel puțin până ajungi acolo. Înainte de a te găsi în fața scenei imense și de a asculta muzica ta preferată, trebuie să te ocupi de pregătiri, dar mai ales de drum.

În funcție de orașul în care trăiești, poți petrece de la una până chiar la 10-12 ore pe tren sau autocar, după caz.  Drumul este, fără îndoială, unul destul de lung. Astfel, în cele ce urmează, îți prezentăm câteva lucruri pe care le poți face în timpul călătoriei tale pentru a simți că aceasta trece mai repede.

Joacă jocuri pe telefonul mobil

De departe cea mai populară activitate a oamenilor sunt jocurile video și online, în special cele de pe telefonul mobil. În ziua de astăzi, te poți bucura de chiar orice joc, indiferent de tip – ba chiar poți accesa www.vladcazino.ro și să joci o rundă sau două din jocul tău de noroc favorit. Cu siguranță timpul va trece mai repede astfel!

Totuși, nu uita să-ți încarci telefonul, să aduci încărcătorul cu tine și poate chiar să te echipezi cu o baterie externă, pentru situații de urgență.

Ascultă o carte audio

Poate fi destul de dificil să fii concentrat pe scrisul unei cărți tradiționale, mai ales dacă autocarul nu este prea stabil pe drum, după cum s-ar spune. În acest caz, te poți baza oricând pe o carte audio – noul trend din industrie pentru iubitorii de lectură.

Ai nevoie doar de un telefon mobil și de o pereche de căști. Desigur, ai liber la un pui de somn când faci acest lucru deoarece te poți întoarce oricând să asculți părțile pierdute.

Fă-ți un prieten nou

Atunci când ești singur/ă, un drum lung cu trenul poate fi destul de obositor, mai ales dacă ești genul de persoană căreia îi place conversația. Apoi, dacă te îndrepți spre Untold, este foarte probabil ca persoanele de pe scaunele de lângă tine să aibă aceeași destinație. O singură întrebare și poți afla acest lucru – nu trebuie să lași timiditatea să te doboare.

O simplă conversație acum poate pune bazele unui grup care va frecventa festivaluri tot anul.

Călătorește noaptea într-un vagon cușetă

Dacă vrei să eviți în totalitate acest drum și alegi să mergi cu trenul, poți alege oricând să călătorești noaptea și să dormi într-un vagon cușetă. Acest lucru devine și mai interesant atunci când ești cu un grup de prieteni. Chiar dacă nu veți putea dormi, cel puțin aveți posibilitatea de a vorbi între voi și de a  face lucruri interesante – privi filme, seriale, asculta muzică și așa mai departe.

Nu uita să te echipezi corespunzător pentru vagonul cușetă, dar mai ales să verifici toate bagajele atunci când te dai jos din acesta.

Unsplash

Fii fără griji – există mereu un lucru de făcut!

În ziua de astăzi există foarte multe lucruri pe care le poți face în timpul unei călătorii lungi. Cele menționate mai sus sunt doar o parte mică din sumedenia de activitățipe care le poți face.

Pe scurt, nu trebuie să-ți faci griji – există mereu un lucru de făcut, iar când nu ai absolut nicio idee, muzica sau cititul unei cărți îți stau mereu la dispoziție!

 

 

Leave a Comment