„Atelierul de Învățare” poposește la Nușfalău

„Atelierul de Învățare” contribuie la dezvoltarea continuă a angajaților. Principiul care stă la baza acestui proiect este formarea profesională continuă prin oferirea de consiliere, cursuri și evaluare de competențe, gratuite pentru toți participanții.

Alături de Primăria din Nușfalău, „Atelierul de Învățare” vă invită la Seminarul de Informare în data de 29 iunie 2023 de la ora 11, să discutați despre:
– Proiectul Atelierul de Învățare
– Cursul destinat cusătorilor / cusătoarelor
Beneficiile pentru participanți sunt:
– Subvenție de participare de 1800 lei, masă, transport
– 3000 lei premiu de angajabilitate – condiții de acordare
– 1000 lei sprijin în natură pentru angajare

Aveți ocazia să participați la un curs de formare cu validare pe piața muncii, alături de cei mai buni lectori în domeniile de formare propuse. Mai multe detalii pe www.atelieruldeinvatare.ro.

M. S.

2 Thoughts to “„Atelierul de Învățare” poposește la Nușfalău”

  1. […] „Atelierul de Învățare” contribuie la dezvoltarea continuă a angajaților. Principiul care stă la baza acestui proiect este formarea profesională continuă prin oferirea de consiliere, cursuri și evaluare de competențe, gratuite pentru toți participanții. Alături de Primăria din Nușfalău, „Atelierul de Învățare” vă invită la Seminarul de Informare în data de 29 iunie 2023 de la ora 11, să discutați despre: – Proiectul Atelierul de Învățare – Cursul destinat cusătorilor / cusătoarelor Beneficiile pentru participanți sunt: – Subvenție de participare de 1800 lei, masă, transport – 3000 lei premiu de angajabilitate… Citeste mai mult […]

  2. […] „Atelierul de Învățare” contribuie la dezvoltarea continuă a angajaților. Principiul care stă la baza acestui proiect este formarea profesională continuă prin oferirea de consiliere, cursuri și evaluare de competențe, gratuite pentru toți participanții. Alături de Primăria din Nușfalău, „Atelierul de Învățare” vă invită la Seminarul de Informare în data de 29 iunie 2023 de la ora 11, să discutați despre: – Proiectul Atelierul de Învățare – Cursul destinat cusătorilor / cusătoarelor Beneficiile pentru participanți sunt: – Subvenție de participare de 1800 lei, masă,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment