Drapelul României, arborat de sălăjeanul Florin Dârjan pe unul dintre cele mai înalte vârfuri muntoase din România

A devenit deja un fel de tradiție pentru un grup de militari din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” Șimleu Silvaniei de a arbora Drapelul României pe cele mai înalte vârfuri muntoase din țara noastră, totul din dorința de a marca altfel Ziua Drapelului Național, zi marcată astăzi. Ascensiunea grupului coordonat de militarul sălăjean Florin Dârjan a început ieri, iar astăzi, militarii sălăjeni au urcat pe vârful Pietrosul Rodnei, la o altitudine de peste 2.300 de metri, pentru a arbora Dreapelul și pentru a intona Imnul României la înălțime.

One Thought to “Drapelul României, arborat de sălăjeanul Florin Dârjan pe unul dintre cele mai înalte vârfuri muntoase din România”

  1. […] A devenit deja un fel de tradiție pentru un grup de militari din cadrul Regimentului 69 Artilerie Mixtă „Silvania” Șimleu Silvaniei de a arbora Drapelul României pe cele mai înalte vârfuri muntoase din țara noastră, totul din dorința de a marca altfel Ziua Drapelului Național, zi marcată astăzi. Ascensiunea grupului coordonat de militarul sălăjean Florin Dârjan a început ieri, iar astăzi, militarii vor să ajungă pe vârful Pietrosul Rodnei, la o altitudine de peste 2.300 de metri. Fotografie cu rol ilustrativ Citeste mai mult […]

Leave a Comment