Un bărbat din Cuceu este bănuit și cercetat pentru furtul unei biciclete

Polițiștii din Dobrin au identificat și cercetat, în data de 22 iunie, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Cuceu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. În data de 3 iunie, bărbatul în cauză,  ar fi sustras o bicicletă din fața unui imobil aflat în localitatea Dobrin.

Prejudiciul, estimat la 1.300 de lei, a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarului. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

One Thought to “Un bărbat din Cuceu este bănuit și cercetat pentru furtul unei biciclete”

  1. […] Polițiștii din Dobrin au identificat și cercetat, în data de 22 iunie, un bărbat în vârstă de 34 de ani, din localitatea Cuceu, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. În data de 3 iunie, bărbatul în cauză,  ar fi sustras o bicicletă din fața unui imobil aflat în localitatea Dobrin. Prejudiciul, estimat la 1.300 de lei, a fost recuperat de polițiști și restituit proprietarului. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză. Citeste mai mult […]

Leave a Comment