Ceasul din centrul orașului rămâne stricat

De câteva luni bune, zălăuanii își dau întâlnire la ceasul stricat. Așa după cum se știe, acesta este un ceas electronic care arată ora și data. E bine că acum este vară din moment ce el a rămas blocat la fix 24 de grade. Timp de câteva zile, am contactat diverse departamente din cadrul Primărei Municipiului Zalău pentru a afla care este cauza defecțiunii și ce măsuri sunt întreprinse la această dată. În urma solicitării noastre scrise, Diana Breban – persoana desemnată în relaţia cu mass-media, ne-a transmis că „în momentul de față, ceasul din centrul municipiului nu mai funcționează din cauza unei defecțiuni apărute anul trecut la acesta. Pentru componenta defectă nu se mai găsește piesă de schimb. Având în vedere că este un element care contribuie la identitatea orașului, cetățenii folosindu-l adesea ca element de reper, administrația locală este preocupată de înlocuirea acestuia”.

Prin urmare, reprezentanţii Primăriei Municipiului Zalău, în administrarea căreia se află ceasul, nu sunt optimiști cu privire la momentul în care ceasul va funcționa din nou în inima orașului. Spre dezamăgirea zălăuanilor, investiția privind schimbarea ceasului din centrul orașului ar putea fi finalizată cel târziu anul viitor.

6 Thoughts to “Ceasul din centrul orașului rămâne stricat”

  1. Anonim

    Sa speram ca piese de schimb pentru Skoda se afla !

  2. […] De câteva luni bune, zălăuanii își dau întâlnire la ceasul stricat. Așa după cum se știe, acesta este un ceas electronic care arată ora și data. E bine că acum este vară din moment ce el a rămas blocat la fix 24 de grade. Timp de câteva zile, am contactat diverse departamente din cadrul Primărei Municipiului Zalău pentru a afla care este cauza defecțiunii și ce măsuri sunt întreprinse la această dată. În urma solicitării noastre scrise, Diana Breban – persoana desemnată în relaţia cu mass-media, ne-a transmis că „în… Citeste mai mult […]

  3. Mihai

    Dacă și viața noastră e …. stricata, de ce ar funcționa ceasul spre exemplu!!!Dati -mi un exemplu in care in urbea sau tara noastră ceva funcționează și ma fac sclavul vostru!!!

  4. […] De câteva luni bune, zălăuanii își dau întâlnire la ceasul stricat. Așa după cum se știe, acesta este un ceas electronic care arată ora și data. E bine că acum este vară din moment ce el a rămas blocat la fix 24 de grade. Timp de câteva zile, am contactat diverse departamente din cadrul Primărei Municipiului Zalău pentru a afla care este cauza defecțiunii și ce măsuri sunt întreprinse la această dată. În urma solicitării noastre scrise, Diana Breban – persoana desemnată în relaţia cu mass-media,  » Mai multe detalii […]

  5. Anonim

    Chemati un elev de la API sa puna unul nou. Aia de la primarie au doar scoala vietzii

  6. Anonim

    Ceasul a fost construit la Armătura, în anii 70, și-a trăit traiul!

Leave a Comment