Doi tineri sunt cercetați penal

Pe drumul comunal 58 din localitatea Zimbor, în data de 16 iunie, polițiștii au prins un tânăr băcăuan din comuna Izvorul Berheciului. Acesta a produs un eveniment rutier soldat fără victime, el a acroșat doar gardul împrejmuitor al unui imobil din localitate.  În vârstă de 22 de ani, tânărul conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina pe care o conducea i-a fost oferită de un tânăr din localitate, în vârstă de 23 de ani, care știa că nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În acest caz, polițiștii au întocmit ambilor tineri câte un dosar de cercetare penală (primului pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere, iar celui care deținea mașina pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane despre care se cunoaște faptul că nu posedă permis de conducere).

One Thought to “Doi tineri sunt cercetați penal”

  1. […] Pe drumul comunal 58 din localitatea Zimbor, în data de 16 iunie, polițiștii au prins un tânăr băcăuan din comuna Izvorul Berheciului. Acesta a produs un eveniment rutier soldat fără victime, el a acroșat doar gardul împrejmuitor al unui imobil din localitate.  În vârstă de 22 de ani, tânărul conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că mașina pe care o conducea i-a fost oferită de un tânăr din localitate, în vârstă de 23 de ani,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment