Zvonoteca

# Iubirile prin instituțiile loco sunt mari, vorbesc gurile rele și invidioase pe cei care se iubesc. Iubirea e și mai aprigă între secretară și directoraș, mama ei de iubire și de vorbe aruncate în vânt printre pereții subțiri. Băbăieț cucuieți și fete, nu vă mai iubiți în delegație, nu de alta, dar vă vede lumea. Lăsați programele de pregătire profesională în pace. Măcar acolo fiți serioși, stimabililor.

# No, vine vacanța de vară. Elevii merg în frumoasele tabere din Sălaj. Glumim. Care tabere, unde sunt taberele de stat? Cum, nu mai sunt, n-a avut nimeni timp de ele și s-au dus de râpă. Desigur. Vacanță plăcută!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Iubirile prin instituțiile loco sunt mari, vorbesc gurile rele și invidioase pe cei care se iubesc. Iubirea e și mai aprigă între secretară și directoraș, mama ei de iubire și de vorbe aruncate în vânt printre pereții subțiri. Băbăieț cucuieți și fete, nu vă mai iubiți în delegație, nu de alta, dar vă vede lumea. Lăsați programele de pregătire profesională în pace. Măcar acolo fiți serioși, stimabililor. # No, vine vacanța de vară. Elevii merg în frumoasele tabere din Sălaj. Glumim. Care tabere, unde sunt taberele de stat? Cum,… Citeste mai mult […]

  2. Doru

    Taberele scolare din Salaj sunt inexistente! A cui este vina? Poate cineva sa raspunda la aceasta intrebare? Candva erau astfel de tabere la Tusa!!! Saracu’ judet al nimanui! Sa-i intrebam pe cei de la ISJ sau pe cei de la CJ si veti vedea cum dau vina pe „greaua mostenire” sau pe altii care trebuiau sa rezolve problema.

Leave a Comment